Hillcrest Playground, Hillcrest Crescent, Sudbury

Before: All playground equipment and benches were found to be in poor condition and in need of renewal in less than five years. All items were removed by the City of Greater Sudbury.

After: Residents told the City of Greater Sudbury they wanted an imagination focused playground design in the theme of a ship.

Preferred activities were climbing, including an investigation of whether it is possible to modify a natural rock wall for low risk climbing, swinging and physical fitness. Most requested park amenities were benches, gardens/flowers and mutt mitt dispensers.

Installation of new play structures was completed on October 20, 2018. A new ground surface consisting of engineered wood fibre will be installed in the spring 2019.




Categories: Hillcrest Playground
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link
<span class="translation_missing" title="translation missing: en-US.projects.blog_posts.show.load_comment_text">Load Comment Text</span>